MEDIA

Omtale av prosjekt i ulike media

Her kan du lese artiklar om utbyggingar og prosjekt som vi i Holvik Glas har vore med på:

Omtale i BYGGEINDUSTRIEN

bygg.no

Ved Alversund i Nordhordland har Constructa Entreprenør ført opp et kombinert skole- og idrettsbygg i en totalentreprise for Alver kommune.

Les artikkel her

I Bergen har Skanska Norge ført opp et avansert undervisnings- og forskningsbygg på 12.835 kvadratmeter.

Les artikkel her

LAB Entreprenør har bygget ut Amfi Os i Os kommune i Hordaland med 6.700 kvm og bygget om cirka 2.000 kvm.

Les artikkel her

Sogndal har i mange år vært handelssenteret i Sogn. Storsenteret i bygda har vært det store trekkplasteret, og nylig kunne sogningene ta i bruk et av fylkets største og flotteste kjøpesenter gjennom en omfattende utvidelse av Amfi Sogningen.

Les artikkel her

På Apeltun i Bergen har Backe Bergen ført opp en boligblokk med 41 leiligheter for Labrador Utvikling. BONO Bolig var byggherrens representant.

holvikglas.no - Apeltunvegen 2F

Les artikkel her

Donar AS har totalrehabilitert Arna vgs på Garnes i Bergen for Hordaland fylkeskommune.

Les artikkel her

Ved skolestart tar elever og lærere på Askøy i bruk et nytt skolebygg på 14.000 kvadratmeter. Bygget er ført opp i massivtre og limtre.

Les artikkel her

Seks år etter at rivingen startet, er det nye barne- og ungdomssjukehuset (BUS1) ved Haukeland Universitetssjukehus tatt i bruk.

Les artikkel her

I Bekkjarvik på Austevoll har LAB Entreprenør ført opp et eksklusivt hotell med en restaurant som tar sikte på Michelin-stjerner.

Bekkjarvik / Beckerwyc House - holvikglas.no

Les artikkel her

På en lang og smal tomt mellom Bergen jernbanestasjon og Zander Kaaes gate har LAB Entreprenør ført opp et kontorbygg på 15.000 kvadratmeter.

Les artikkel her

I Bergen har Backe Bergen ført opp et avansert verksted- og kontorbygg for Bane NOR Eiendom.

Les artikkel her

Handelshøyskolen BI Bergen har tatt i bruk et moderne skolekompleks med kapasitet på 2.250 studenter på Marineholmen nær Bergen sentrum.

Les artikkel her

På Brann Stadion i Bergen har Constructa Entreprenør ført opp en ny tribune med 3.729 sitteplasser og 687 ståplasser og et studentbygg med 288 boenheter.

Les artikkel her

Connie Holvik er valgt til ny styreleder i Glass og Fasadeforeningen. Martin Borg og Connie Aas tok plass som nye styremedlemmer.

Connie Holvik - ny styreleder

Les artikkel her

På Dale i Vaksdal kommune har Consto Bergen ført opp en barne- og ungdomsskole dimensjonert for 250 elever.

Les artikkel her

Ved Høgskolen på Vestlandet på Kronstad i Bergen har Kruse Smith Entreprenør ført opp et av Vestlandets mest moderne kontor- og undervisningsbygg for Statsbygg.

Les artikkel her

I forbindelse med byggingen av ny 1-10-skole i Eikefjord har SINTEF forsket på effektivisering av prosjektutvikling i tidligfase.

Les artikkel her

Ved Haukeland Universitetssykehus har Consto Bergen ført opp et kontor- og laboratoriebygg på 3.100 kvadratmeter for Universitetet i Bergen.

Les artikkel her

På 16 måneder har FM Strand ført opp og overlevert 81 leiligheter i Elvebredden i Lonaparken i Åsane.

Les artikkel her

På Espehaugen i Bergen har Betonmast Bergen ført opp et kontor- og verkstedbygg for Espeland Næring.

Les artikkel her

Fana kulturhus holder til i et restaurert trebygg og i et nytt bygg med moderne uttrykk. De to delene er bygget sammen.

Les artikkel her

UNU Entreprenør har ferdigstilt et kombinert industri- og kontorbygg for gründerselskapet Fjord Miljø som jobber med miljøløsninger for oppdrettsnæringen. Bygget har påkostet interiør med blant annet et 12.000 liters akvarium i vestibylen.

Fjord Miljø - holvikglas.no

Les artikkel her

I Jondal i Ullensvang kommune har Consto Bergen ført opp et bygg med blant annet flerbrukshall, bibliotek og skolekjøkken.

Les artikkel her

Stein Halvorsen AS har tegnet og Åsen & Øvrelid AS har bygget et teknisk avansert politibygg i Florø sentrum.

Les artikkel her

I Fyllingsdalen i Bergen har Skanska Norge rehabilitert og bygget ut Fyllingsdalen sykehjem.

Les artikkel her

Åsen & Øvrelid AS har ført opp nytt rådhus for Førde kommune i Førde sentrum.

Les artikkel her

Consto Bergen er totalentreprenør for den nye videregående skolen i Førde. Skolen er en samlokalisering av de videregående skolene Hafstad og Øyrane. Bygningsmassen er av de største i Vestland fylkeskommune.

Førde vgs - holvikglas.no

Les artikkel her

På Voss har Backe Bergen AS ført opp Hangursvegen Terrasse, som har 18 leiligheter fordelt på to blokker.

Les artikkel her

I Øystese i Kvam herad har LAB Entreprenør ført opp et badeanlegg med treningsbasseng med stupetårn, familiebasseng og terapi- og opplæringsbasseng.

Les artikkel her

I Jondal har Brødrene Ulveseth ført opp et særpreget og eksklusivt designhotell med ni store rom.

Les artikkel her

Hatlane omsorgssenter i Ålesund er landets første sykehjem bygd etter passivhusstandard. Omsorgssenteret ble innflyttet 8. oktober.

Les artikkel her

På Heiane i Åsane har Larsen, Atterås & Brosvik ført opp et møbelvarehus med Skeidar som leietaker for Strømberg Gruppen.

Heiane 4B

Les artikkel her

I Hillevågsveien i Stavanger har Kruse Smith Entreprenør ført opp et bygg med 50 leiligheter og 2.400 kvadratmeter næringslokaler. Dette er første trinn i en større utbygging i området.

Hillevågsvegen - Stavanger

Les artikkel her

På Rong i Øygarden kommune har Brødrene Ulveseth fullført idrettsanlegget Hjeltefjorden Arena med en svømmehall med et basseng på 25 meter og seks baner.

Les artikkel her

Omtrent 500 elever og 70 ansatte skal snart ha sin første skoledag på nye Holen skole. Her har de både nyrehabiliterte og splitter nye lokaler å boltre seg på, samt et omtrent ti dekar stort, grønt og påkostet uteområde.

Les artikkel her

Hornet borettslag på Laksevåg ligger sør- og vestvendt med kort avstand til skog, fjell og sjø. Samtidig er kjøretiden til Bergen sentrum fem minutter.

Les artikkel her

Fosnavåg i Herøy har fått et hotell, konferanse, konserthus og simulatorssenter i særklasse. Med et bruttoareal på nesten 10.000 kvm, er Thon Hotel Fosnavåg et bygg av en ny dimensjon i kommunen med rundt 9.000 innbyggere.

Les artikkel her

På Kronstad i Bergen har JM Norge ført opp et trivselsvennlig boligprosjekt med 79 leiligheter fordelt på tre bygg.

Les artkkel her

Arkitektgruppen Lille Frøen har tegnet og Skanska Norge har ført opp byggetrinn 2 av Jusbygget i Jekteviken i Bergen.

Les artkkel her

Der Broadway og Fifth Avenue krysser hverandre ligger Flatiron Building, en av Manhattans mest berømte bygg. Bygget har fasong etter den spisse, trekantete tomten. Nå har Bergen fått K52.

Les artkkel her

Constructa Entreprenør har ført opp et nytt klubbhus for Fana Idrettslag ved Nesttun Idrettspark i Bergen.

Les artkkel her

På Knarvik i Nordhordland har Skanska Norge ført opp en barneskole og en flerbrukshall for Lindås kommune.

Les artikkel her

FM Strand AS har totalrehabilitert og bygget ut Kokstaddalen 33 på Kokstad i Bergen.

Les artkkel her

Consto har bygget ny kollektivterminal på Fugleskjærskaia i Florø på oppdrag for Florø Hamn KF. Terminalen blir et trafikknutepunkt i landets vestligste by.

Kollektivterminal Florø

Les artikkel her

Brødrene Ulveseth AS har fullført byggetrinn 1 i Kronstadparken på Kronstad i Bergen. Det omfatter et bygg med 95 leiligheter, tre næringsareal og et parkeringsanlegg.

Les artikkel her

Området Kronstad i Bergen er i midt en større transformasjonsprosess, der ulike større utbyggingsprosjekter er fullført og flere er på vei. I disse dager er Skanska Norge i ferd med å fullføre boligprosjektet Kronstad Stasjon på vegne av Axer Eiendom.

Les artikkel her

I Lonaparken i Åsane har FM Strand AS ført opp Landsbyen, som består av 71 boenheter fordelt på rekkehus, townhouses og lavblokker. Prosjektet har meget fine uteområder.

Les artikkel her

LAB Entreprenør har totalrehabilitert og bygd en del av Landås skole om til omsorgsboliger.

Landåsveien 33 - holvikglas.no

Les artikkel her

Ved sjøkanten i Sogndal er nå Lerum Brygge AS/Nordr og Veidekke Entreprenør i full gang med å bygge ut boligprosjektet Lerum Brygge. Første byggetrinn er ferdig innflyttet i det som er i ferd med å bli et landemerke i vestlandsbygda.

Lerum Brygge - holvikglas.no

Les artikkel her

Ved Lerums anlegg på Kaupanger i Sogndal kommune har Veidekke Entreprenør AS bygget ny syltetøyfabrikk og en ny kontorfløy.

Les artikkel her

Boligutvikleren Gravdal Prosjektutvikling har sluttført leilighetskomplekset Lindhagen med 36 enheter.
Bygget er blitt et lett synlig signalbygg på en fin tomt ved elva midt i Førde sentrum.

Holvik Glas - Lindhagen

Les artikkel her

Et særpreg ved bygget er en glitrende glassfasade som skinner opp, spesielt i mørket.

– Bygget er en big box, men vi har prøvd å gjøre det pent med flott glassfasade, sorte fasadeelementer og fin lyssetting, sier Bjørn Myklebust, en av eierne i Lunden Handelspark Holding AS.

Les artikkel her

Consto Bergen har bygget ut Luranetunet sjukeheim i Os med 60 nye sykehjemsplasser og 36 demensboliger. I gårdsrommet mellom ny og eksisterende del er det bygget en tropehage på 1.300 kvadratmeter.

Les artikkel her

Luster kommune hadde som mål å bygge landets beste badeland. 100 millioner kroner og tre år etter at politikerne ga sitt ja til den våte drømmen, er det flere som er overbevist om at de har lykkes.

Les artikkel her

Ved Haukeland Universitetssykehus har LAB Entreprenør ført opp et bygg på 12.000 kvadratmeter for Helse Bergen.

Les artikkel her

Montér Andersen har nå etablert seg på Kaupanger for ta del i et stadig voksende marked i Sogndal kommune. Nylig sto et 3.200 kvadratmeter stort bygg klart til å ta imot kundene.

Les artikkel her

I Myrkdalen på Voss har Backer Entreprenør AS ført opp et hotell tegnet av Jarmund/Vigsnæs Arkitekter AS. Hotellet er på 7.500 kvm og har 112 sengerom.

Les artikkel her

Constructa Entreprenør har fullført første byggetrinn av totalrehabiliteringen av to kontorbygg ved Store Lungegårdsvann i Bergen.

Les artikkel her

En etterlengtet rehabilitering av to sentrale bygg ved den videregående skolen i Måløy er ferdig etter 21 måneders arbeid. Vestland fylkeskommune mener de har fått mye for 90 millioner kroner.

Les artikkel her

Den nye helikopterbasen i Florø er den femte oppgraderte helikopterbasen i regi av Forsvarsbygg. Consto SFJ er totalentreprenør. Holvik Glas har levert glas og aluminium.

Les artikkel her

I Nesttunvannet Terrasse på Nesttun i Bergen er leiligheter solgt for opp mot 60.000 kroner per kvadratmeter. I september flyttet de siste beboerne inn.

Les artikkel her

Nordahl Grieg videregående skole på Sørås i Bergen har funksjonell utforming og er bygget i gode materialer. Formen og fasader i kobber og glass gir bygget særpreg.

Les artikkel her

Peab – K. Nordang har på oppdrag fra Flisnes Næringspark AS bygd et nytt lager- og administrasjonsbygg for Norengros i Ålesund. Nybygget har en grunnflate på 7.550 kvadratmeter.

Les artikkel her

I Balestrand i Sogn og Fjordane ligger Nord Europas eneste reiselivsmuseum, i et bygg skåret ut av fjellet med diamantwire.

Les artikkel her

Ved Straumsvika i Øygarden kommune har Consto Bergen fullført første byggetrinn i et av Bergens største boligprosjekter. Holvik Glas har levert glass og aluminiumsdører.

Holvik Glas - Nye Straume Sjøfront

Les artikkel her

Ved Nye Voss gymnas har Constructa Entreprenør ført opp et nybygg på 12.800 kvadratmeter for Hordaland fylkeskommune.

Les artikkel her

Gravdal Bygg er totalentreprenør når Stad kommune har bygget elleve omsorgsboliger til brukergrupper med spesielle behov. Prosjektet er bygget i massivtre med passivhusstandard.

Les artikkel her

I Os sentrum i Bjørnafjorden kommune har Stoltz Entreprenør ført opp et idretts- og aktivitetsbygg for Bjørnafjorden kommune.

Les artikkel her

Constructa Entreprenør AS har totalrehabilitert andre og fjerde etasje i bygget og satt opp nye yttervegger.

Les artikkel her

9. mai 2019 kunne eier og hotelldirektør Jørgen Christian Lindstrøm åpne dørene til sitt nye hotell, som nå er det største hotellet mellom Trondheim og Bergen – nye Quality Hotel Sogndal.

Les artikkel her

Herøy kommune har bygget et fire etasjers nybygg der to etasjer blir politistasjon og to etasjer er til eget bruk. Bygget har «skywalk» over til rådhuset. Veidekke er totalentreprenør.

Les artikkel her

I Åsane i Bergen har Constructa Entreprenør ført opp et bygg som rommer ny videregående skole for yrkesfag og kulturhus med flere saler og bibliotek.

Sagstad skule naturpark -holvikglas.no

Les artikkel her

I Brattvåg på Sunnmøre bor det i overkant av 2000 mennesker. Vel 1000 arbeider i skipsbyggings- og skipsutstyrsindustrien ved STX Europe og Rolls-Royce Marine. I dette bygdesamfunnet ble Samfjordgårdene til 170 millioner kroner med 67 moderne leiligheter innviet i mai 2011.

Les artikkel her

Lars Jønsson har ført opp nytt bygg på 4.500 kvadratmeter for Sande Eiendom i Drotningsvik i Bergen

Les artikkel her

Constructa Entreprenør har ført opp et sykehjem med 120 beboerrom og 30 omsorgsleiligheter på Sandsli i Bergen.

Les artikkel her

På Sandsli i Bergen har Brødrene Ulveseth ført opp tre blokker med totalt 41 leiligheter.

Les artikkel her

Veidekke Bygg er totalentreprenør for nytt helsesenter til Stad kommune i Selje. Bygget med en prosjektkostnad på 45 millioner kroner, eksklusive merverdiavgift, samlokaliserer helsetjenestene på stedet.

Selje helsesenter - holvikglas.no

Les artikkel her

På Knarrevik på Litlesotra i Øygarden kommune har Stoltz Entreprenør ført opp et stilfullt kontorbygg for Sigba Eiendom AS.

Les artikkel her

Det gamle industriområdet Damgårdssundet i Bergen er i ferd med å gjennomgå entotal-forvandling. Bolig- og næringsbygget Skarven er en viktig del av transformasjonen.

Les artikkel her

I Sogn og Fjordane Kunstmuseum har Førde fått et flott og særpreget bygg. Museet ligger ved Storehagen, sentralt i Førde. Det har et bruksareal på 2.400 kvm, samt en stor takterrasse.

Les artikkel her

I mai 2017 sto fase 1 av utbyggingen av det nye helse- og omsorgssenteret i Sogndal ferdig til bruk – og tidlig i januar 2019 kunne fase 2 tas i bruk av kommunens helsestasjon og legesenter. Dermed er Sogndal kommunes største investering noen sinne fullført – og man kom i mål både på tid og innenfor budsjett.

Les artikkel her

Første byggetrinn av Sogndal vidaregåande skule på Fosshaugane Campus er tatt i bruk. Skolebygget er tegnet av Arkitektkontoret A38 AS og ført opp i totalentreprise av Åsen & Øvrelid AS. YIT har vært totalteknisk entreprenør.

Les artikkel her

Med en ny fløy på 3.800 kvadratmeter er Sogndal vidaregåande skule på Fosshaugane Campus i Sogndal fullført.

Les artikkel her

Eit nytt tilbygg ved St. Paul gymnas i Bergen, skal brukast til idrett og auditorium. Holvik Glas har levert glasfasaden.

St. Paul gymnas - holvikglas.no

Les artikkel her

Boligprosjektet i Bergen kombinerer det beste ved en enebolig med fordelene en leilighet kan by på.

Les artikkel her

Rederne i Ervik Havfiske, et av verdens største linebåtrederier, bygde like godt hotell på hjemstedet Stadlandet etter noen gode år innen fiskeri.

Les artikkel her

Stryn omsorgssenter er det absolutt største byggeprosjektet som er reist i Stryn kommunes regi noen gang. Prosjektet har en totalramme på 201 millioner kroner.

Les artikkel her

En ny konferansesal på Sunnfjord Hotell utført av Åsen & Øvrelid har gitt Førde en ny storstue for store forsamlinger.

Sunnfjord hotell - holvikglas.no

Les artikkel her

Lars Jønsson AS har ført opp det som skal være Bergens mest energieffektive kontorbygg.

Les artikkel her

Tradisjonsrike Thon Hotel Sandven i Norheimsund i Hardanger har fått 46 nye rom, 25 nye leiligheter og ny konferanseavdeling.

Les artikkel her

To store sentrumsgårder i Førde er totalrenovert og bygget sammen til en bygningsmasse på 5.000 kvadratmeter. Bygget huser blant annet tingretten og jordskifteretten for Sogn og Fjordane.

Tinghuset Førde

Les artikkel her

Blokk A med 24 leiligheter og parkeringskjeller for hele området er ferdigstilt i boligprosjektet Tre Søstrer i Førde. Åsen & Øvrelid er totalentreprenør. Alu og glas: Holvik Glas.

Tre søstre Førde, Holvik Glas

Les artikkel her

I Uggdal på Tysnes i Hordaland har Skanska Norge ført opp et sykehjem med 30 sykehjemsrom og 10 omsorgs-leiligheter.

Les artikkel her

Målet til utbyggerne av Ullsentralen midt i Førde sentrum var å gi byen et signalbygg og et arkitektonisk løft.

Det har de klart.

Les artikkel her

På Råstølen i Ytrebygda bydel i BergDet er ikke langt fra idé til gjennomføring i Ulsteinvik på Sunnmøre. Våren 2012 ble tanken om nye Ulsteinhallen og Hødd Arena lansert. Mindre enn tre år senere står det flotte anlegget til 150 millioner kroner ferdig.n har Betonmast Bergen AS ført opp et idrettsbygg på 2.900 kvadratmeter for Bergen kommune.

Les artikkel her

Naturopplevelsen har alltid vært der. Men den 18. og foreløpig siste nasjonale turistvegen, fylkesvei 13 over Gaularfjell, har hittil manglet et spektakulært arkitektonisk utsiktspunkt. Nå har en betongrasteplass formet som et triangel med oppbrettede hjørner, allerede gitt turistvegen betydelig økt oppmerksomhet.

Les artikkel her

I Fyllingsdalen i Bergen har Byggmester Markhus AS ført opp første byggetrinn i et boligprosjekt for Prosjektforum Bergen AS.

Les artikkel her

Rolv Eide AS har tegnet og Betonmast Bergen AS ført opp et bygg med 32 leiligheter, kontorlokaler og tre butikker på Ågotnes på Sotra.

Les artikkel her

I Stavanger øst har Kruse Smith Entreprenør ført opp Norges første Gaining-by-Sharing boligprosjekt, som i første byggetrinn omfatter 26 boenheter og innvendige og utvendige fellesarealer.

Les artikkel her

Constructa Entreprenør har ført opp et kontorbygg på 13.000 kvadratmeter for Bara Eiendom i Kronstadparken i Bergen.

Les artikkel her

10. juli ble den første offisielle turen med Voss Gondol gjennomført fra Voss sentrum og 2.020 meter opp til Hangurstoppen, 820 meter over havet. Med det er den største investeringen som er gjort i en skidestinasjon nord for Alpene gjennomført.

Les artikkel her

Constructa Entreprenør har ført opp det rundt 4.000 kvadratmeter store Vossabadet på Voss, og HLM arkitektur har vært arkitekt for bygget.

Les artikkel her

Det nye kontor- og lager-/ verkstedsbygget Welltec har tatt i bruk på Lønningen er funksjonelt innvendig og stilig utvendig.

Les artikkel her

På Wergeland i Bergen har Strand AS ført opp et prosjekt med 84 leiligheter, parkeringsanlegg og to næringslokaler.

Les artikkel her

På Råstølen i Ytrebygda bydel i Bergen har Betonmast Bergen AS ført opp et idrettsbygg på 2.900 kvadratmeter for Bergen kommune.

Les artikkel her

På Blombakkane ved Straume i Fjell kommune har Brødrene Ulveseth AS ført opp et helsebygg for Nye Øygarden kommune.

Les artikkel her

Nye Øyra skule i Volda hadde en trang fødsel, men kommunen innførte eiendomsskatt, og skolen med et brutto prosjektbudsjett på 206 millioner kroner er nå kommet opp. Det har blitt et gøyalt bygg med frisk arkitektur.

Les artikkel her

I Åsane i Bergen har Constructa Entreprenør ført opp et bygg som rommer ny videregående skole for yrkesfag og kulturhus med flere saler og bibliotek.

Les artikkel her

Omtale i lokalavisa FIRDA

firda.no

Endeleg får Stian Sjursen Takle og Julianne Flølo køyre første morgonsending frå Nynorskhuset, i det dei meiner er det flottaste radiostudioet her til lands.

Holvik Glas har levert dører, fasade og vindu til Nynorskhuset, midt i Førde sentrum.

Nynorskhuset - Firda 18.6.23

Les artikkel i Firda 18.6.2023

Berre ein av ti toppleiarar i dei 100 største bedriftene i Sunnfjord kommune, er kvinner. Connie Holvik er ein av dei.

Les artikkel Firda 8.3.22

29 år gamal står Connie Holvik klar til å overta sjefsstolen i ein mannsdominert bransje. Trass ein dysleksi så tung at ho må lese tekstane baklengs for å forstå dei, tok ho høgare utdanning enn far sin. I feriane avreagerer ho med pudderkjøring i Alpane og råsterke bilar – i god, gamal Holvik-stil. Det vil seie i 250 km/t

Les artikkel i Firda 13.01.17

Tradisjonelle verandaer har fått gjennomsiktig konkurrent.

Fleire og fleire byttar ut målingsspann med vaskeklut når rekkverket på verandaen skal behandlast, for trenden med glas og aluminium er kommen for å bli.

Les artikkel i Firda 7.6.12

Omtale i GLASS OG FASADEFORENINGEN

glassportal.no

I forbindelse med GFs arrangement og fellesstand på Bygg Reis Deg ble Hydro CIRCAL Award tildelt de norske WICONA-kundene John Holvik AS og Sagstuen AS. Utmerkelsen bli gitt på bakgrunn av bruk av fasadesystemer med legeringen Hydro CIRCAL.

Holvik Glas, utmerkelse for gjenbruksaluminium

Les artikkel Glassportalen 27.10.21

John Holvik AS i Førde fyller 55 år over nyttår. Selskapets gave til seg selv blir en totalrenovert fasade på eiendommen i Halbrendsøyra. – Hele bedriften får nå et ekstra løft inn i 2022, sier prosjektleder Andreas Nylund.

Film • Holvik Glas • www.holvikglas.no

Les artikkel Glassportalen 19.11.21

Omtale i DIVERSE MEDIA

Holvik Glas leverer glasfasaden / skråfasaden i front og innetekt fasade i 1. etasje. I tillegg leverer vi dører og branndører til nybygget Bekkjarvik Boutique Hotel

Verdensmesteren i kokkekunst fra 2015 har sammen med familien bestemt seg for å satse stort på hjemstedet Bekkjarvik. I mai/juni 2023 skal det nye hotellet i Austevoll stå klart.

Glassmesterselskapet John Holvik AS og Iveco-forhandleren AS Autoservice kan se tilbake på et langvarig og godt samarbeid, preget av forståelse og gjensidig tillit. Begge er familieselskaper og omtrent like gamle, og det er blitt mange bilhandler opp gjennom årene.

Styreleiar Bjørn Henning Holvik med den nye 10-tonneren fra Eurocargo-serien.

Les pressemelding frå Iveco 25.4.22